Fotograferingsavgift


Fotograferingsavgiften betalas innan fotograferingen och avser kostnaden för fotografering, förarbete, urval och hantering av de bästa bilderna. Den fungerar även som en bokningsavgift som garanterar er tid. Den är återbetalningsbar i upp till 14 dagar från mottagen faktura. Bilder köps separat (se bildpaket nedan).

Porträtt:

(vuxen/par/bebis/barn/familj/annat)

1 25O krNyfödd:

1 8OO kr


Gravid:

Lilla - 1 5OO kr / Mellan - 1 8OO kr / Lyx - 2 5OO kr


olika Tillägg


Fotografering i både studio & utomhus: 5OO kr

(ingår i mellanpaketet och lyxpaketet för gravida)


Rökbomb: 3OO kr
Smash the cake: 8OO KR
Klänningar/capes/blomkransar: 25O KR

(ingår i gravidpaketen)

Bildpaket


Bilder ingår inte i fotograferingsavgiften, utan köps separat i form av någon av dessa bildpaket. Önskar man köpa enstaka bilder utöver bildpaketen, så går det att köpa för 350 kr/bild. Alla bilder som köps levereras noggrant redigerade och i högupplöst storlek + webbstorlek.5 digitala bilder
25OO kr


10 digitala bilder
35OO kr


Samtliga bilder i galleriet
+ en 30x40 fine art-förstoring
7OOO kr

Fine art-förstoringar


Förstora dina favorit-bilder och njut av dem på väggarna hemma! En förstoring på fine art-papper innebär en högkvalitativ utskrift på tjock fotopapper som inte bleks av solen och därmed håller sig fin. Det går att välja bland blanka och matta ytor. Jag skriver själv ut förstoringarna på min profesionella fotoskrivare, och kan därför kontrollera kvaliteten noga och se till att produkterna levereras till er enligt förväntan.


Priser


13x18 cm – 27O kr
20x30 cm – 4OO kr
30x40 cm – 55O kr
42x60 cm – 7OO krÖnskar ni en annan storlek än dessa? Inga problem! Hör av er bara. Den största möjliga storleken är dock A2 (42x60).


Frakt tillkommer (från 80 kr, beroende på vikt). Fri frakt vid beställningar på 800 kr eller mer.

Presentkort


En gåva som ger evig glädje! Presentkorten är giltiga i ett år från utfärdat datum, och går att få i både fysiskt och digitalt format. De fysiska presentkorten finns med värde 500 kr eller 1000 kr, och de digitala går att få i valfritt värde.


För att köpa presentkort, mejla mig på kristin@sagebrofoto.se.