Hej! Det är jag som kommer fota er.


Det är jag som är Kristin, och för att berätta kort om mig själv så är jag en norska som i 2011 förvillade mig in i Sverige, och som till slut blev fast med man och barn (och hund och katt). Numera bor jag i lantliga omgivningar i Västanträsk, där jag hittar mycket inspiration från den natur som omger mig.

MITT FOTOGRAFERANDE

Mitt fotointresse började då familjens första digitalkamera köptes in, och det var väl någon gång kring 13-årsåldern. Makro var favoritinställningen, och fotandet bestod mestadels av försök på artistiska närbilder på allt från gitarrsträngar till blommor. Spolar vi fram ca tio år, så köpte jag min första riktigt bra kamera. Jag började främst fota min hund och lära mig mycket om redigering. Sen blev det till slut att jag fotade människor med! Människor, mini-människor, och människor med mini-människor i magen. Samt djur, för jag fotar gärna era djur med!


Jag vill med mitt fotande skapa en härlig upplevelse för er. Jag vill att ni ska få bilder som visar hur livet såg ut just där och då, som ni kan titta på sen och le. Jag vill skapa drömmiga bilder som ni kan ha på väggen hemma, och som ni kan fylla era fotoalbum med.


VAR FINNS JAG?

Min studio finns här i Västanträsk, ungefär mitt emellan Umeå och Skellefteå. När jag fotar utomhus så reser jag kostnadsfritt till Umeå, Skellefteå och alla andra ställen i detta område. Vill du att jag åker lite längre? Hör av dig så löser vi det med! :)


Kunden har ordet

Emelie

Supernöjd med fotograferingen. Trots att dottern mest ville krypa omkring och undersöka allt i rummet så blev bilderna fantastiskt fina! Professionellt samarbete i studion. Rekommenderar absolut Sagebro foto!