Bröllopsfotografering

er stora dag i bilder

STORT GRATTIS!


Nu befinner ni er säkert i en fas med massor av planering. Det ska ordnas med mat, lokal, gästlista, musik, kläder och inte minst en fotograf. Så mycket att ordna för en dag i livet, men oj vilken underbar dag det kommer bli! Alla skratt, alla människor, alla tårar och all kärlek. Jag önskar verkligen att jag fick uppleva min egen bröllopsdag igen, och jag är så glad att jag investerade i en fotograf som fångade hela dagen.


För är det något som är säkert, så är det att den kommer gå snabbt! Det blir en härlig, intensiv upplevelse, som man inte själv hinner dokumentera, och därför vill jag hjälpa er med detta. Mitt mål är att ni ska kunna kolla tillbaks på er stora dag genom bilderna, och verkligen känna hur det kändes där och då. 🤍Det är tre viktiga saker du vill ha med dig från bröllopet;

  • en make/maka
  • underbara minnen
  • fantastiska bilder som tar dig rakt tillbaka till alla underbara minnen och känslor från den stora dagen


Er stora dag förtjänar att återberättas i vackra fotografier 🤍


"Vi kan med glädje rekommendera Sagebro Foto. Kristin fotade vår bröllopsdag. Bra planering, snabb återkoppling och hon fick oss att känna oss bekväma framför kameran. Och ett helt magiskt resultat fick vi levererat! Söker ni en fotograf som är professionell, konstnärlig, varm, genuin och som får foton att se ut att vara tagna ur en saga - välj då Kristin!
Tack Kristin! ❤️"

— Johanna & Andreas Åström

Jag som er bröllopsfotograf

Er bröllopsdag ska vara så friktionsfri som möjligt, och utan onödig nervositet. Därför tycker jag att det är viktigt och fint att träffas och provfota och planera lite tillsammans innan den stora dagen. Då får ni testa på att vara framför min kamera, och vi får träffa varandra, så att vi är lite bekanta med varandra innan bröllopet.


Jag är där för att fånga alla fina ögonblick under er dag, både de spontana och de mer tillrättalagda, och ser till att ge er all den pepp, boost och råd som ni behöver. Mitt mål är att smälta in och fota alla spontana ögonblick utan att ni ens tänker på att jag är där, och att guida och heja er fram under porträttbilderna.


Ni är i fokus, och ni bestämmer vad som är viktigt för er att ha kvar som minnen från denna dagen. Behöver ni råd kring hur ni ska lägga upp dagen med tanke på fotografering, så är jag mer än gärna behjälplig med råd och tips. Förutom vackra bilder, vill jag bidra med en härlig känsla och stämning på er bröllopsdag!

“An amazing photographer with an impeccable eye for detail and exceptional editing skills. Her warm and friendly personality made our wedding day even more special. We couldn't be happier with our choice. Kristin's talent, kindness, flexibility, and intuition left us just amazed.”

— Eliska & Thomas

Bröllopspaket 2024

I alla mina bröllopspaket ingår ett planeringsmöte över videolänk där vi diskuterar och planerar upplägget och schemat för dagen, förväntningar och visioner, råd och tips. I dessa paket ingår även en provfotografering inkl. 5 digitala bilder, där vi även där planerar de sista detaljerna. 

Fånga hela vår dag!

12 TIMMARS FOTO


Föreviga hela dagen! Beroende på schema så kommer vi överens om upplägg, men det allra mesta kommer rymmas förutom första förberedelserna, eller sista festen.Vill ni att jag stannar ännu längre? Det går absolut att avtala kring!


35 000 KR

Kärlek, skratt och tårar

9 TIMMARS FOTO


Förbederelser, vigsel, mingel och porträttfotografering, middag. Eller fest/dans i stället för förberedelser.27 000 KR

Guldglimtar

6 TIMMARS FOTO


Passar bra för vigsel, mingel och porträttfotografering, middag. Eller i stället förberedelse och evt first look.


20 000 KR

Alla paketen är inkluderat digitala bilder. Önskar ni att köpa till förstoringar eller/och en fotoalbum från dagen, så får ni 15% rabatt om ordern innehåller fyra eller fler produkter. För att läsa mer om vilka produkter som finns, gå till Priser & produkter.