Redo att boka, eller vill du ställa någon fråga?

Kontakta mig här!

Fotografier är en investering som du har kvar för evigt, och som man aldrig ångrar eller kan få för mycket av. Fotografier ger evig glädje 🤍

Så här går det till när du vill boka en fotografering

REDO ATT INVESTERA I DINA MINNEN? SKRIV TILL MIG :)

Hör av dig så tidigt som möjligt! Jag vill så gärna hjälpa dig med dina foton, och allt för ofta blir jag kontaktad för sent och har redan fullt den vecka eller den månad som efterfrågas. Om du kikar runt på min hemsida och känner att du tilltalas av mina bilder, och tänker att du också vill ha såna vackra, härliga, mysiga bilder på ditt barn, din familj, din starka, gravida kropp eller kanske på ert kommande bröllop - ja, då är det dags att höra av sig!


Skriv till mig via formuläret längre ner på denna sidan, eller skriv ett mejl direkt till kristin@sagebrofoto.se, eller DM:a mig på instagram @sagebrofoto. Jag hör av mig så snart jag kan, och tillsammans börjar vi planera för fotograferingen. Du behöver inte ha en massa färdiga idéer, utan jag hjälper dig självklart vidare med visionen. :)

BOKNING & BETALNING

När vi har hittat ett datum och tid för fotograferingen, så skickar jag ut bokningsfakturan på fotograferingsavgiften (kolla mina priser på pris-sidan), samt mitt fotoavtal (där står bl.a all info om leverans, villkor och hur bilderna har rätt att användas).


När bokningsfakturan är betald så är ditt datum reserverad i min kalender, och det är bara att börja se fram emot fotograferingen! Vi hörs lite mer i tiden innan fotograferingen för att stämma av detaljer och eventuellt bolla väderprognosen om det är en utomhusfotografering.

DAGS FÖR FOTOGRAFERING!

Nu är det dags för själva skapandet av de där bilderna du önskar dig. Detta är den enda timmen mitt jobb blir synligt för dig i och med att vi möts, men totalt kommer jag lägga 7-8 timmar (mer för bröllop) på dina bilder. Under fotograferingen så ska du inte tänka att det är du som ska prestera, utan det är jag. Nästan alla som kommer till fotograferingen berättar direkt hur ovana och obekväma de är framför kameran, så det är ingen fara alls att du känner så - tvärt om helt normalt. Fina bilder blir det oavsett, för vi kommer slappna av, skratta och ha det roligt den här timmen, tro mig!titta och välj bland bilderna


Nu har det gått ett par veckor, och jag har valt ut de bästa bilderna samt grundredigerat dem. Du får se dem i ett online-galleri och välja ut dina favoriter i lugn och ro hemma. När du valt ut dina favoritbilder, så mejlar du mig och meddelar det. Jag kan se din favorit-lista, så du behöver inte säga exakt vilka bilder du har valt.


Jag erbjuder även fine art-förstoringar och album, så fundera också om du vill ha kvar dina bilder i kvalitativa fysiska format - det är verkligen att rekommendera.

betalning och leverans


När du har valt klart bilder och meddelat mig, så skickar jag ut fakturan för bildpaketet du valt (och eventuella förstoringar och album). När fakturan är betalt och bilderna redo (efter ca. 10 dagar, men lite beroende på säsong), så blir dina bilder tillgängliga för nedladdning i både högupplöst format och webbstorlek.


Nu har du mottagit något du kommer hålla kärt för resten av livet, som fortsätter ge dig glädje varje gång du tittar på dem. 🤍 Tack för att jag fick fota dig/er!

första steget - kontakta migVad roligt att du kontaktar mig för att skapa minnen som består! Du kanske vet exakt vad du önskar dig för bilder, eller så är du helt öppen för förslag. Oavsett vad du har för utgångsläge när du läser detta, så ska vi tillsammans berätta din historia genom bilder. Skriv ett meddelande till mig här och uppge så lite eller så mycket information som du önskar, så hör jag av mig och vi skräddarsyr ett upplägg som passar för er! Du kan även mejla mig på kristin@sagebrofoto.se om du önskar.


Om du kontaktat mig via formuläret, så skickar jag ett kort sms när jag svarat på din förfrågan för att informera om detta, ifall mejlet inte skulle hitta fram till dig.VAR FINNS JAG?

I Västerbotten! Jag fotar både utomhus och i studio. Min studio finns hemma i Västanträsk, ungefär mitt emellan Umeå och Skellefteå. När jag fotar utomhus så reser jag kostnadsfritt till Umeå, Skellefteå och alla små ställen i detta område. Vill du att jag åker lite längre? Hör av dig så löser vi det med! :)


Ser fram emot att höra från dig! 🤍