Redo att boka, eller vill du ställa någon fråga?

Kontakta mig här!

Fotografier är en investering som du har kvar för evigt, och som man aldrig ångrar eller kan få för mycket av. Fotografier ökar värde för varje år som går, och ger evig glädje. 🤍

Så här går det till när du vill boka en fotografering

Kontakta mig här

Hör av er så tidigt som möjligt! Ni behöver inte ha en massa färdiga idéer, utan jag hjälper er självklart vidare med visionen.


Skriv till mig via formuläret längre ner på denna sidan, eller skriv ett mejl direkt till kristin@sagebrofoto.se. Jag hör av mig så snart jag kan, och tillsammans börjar vi planera för fotograferingen.

betala fotograferingsavgift

När bokningsfakturan är betald så är ditt datum reserverad i min kalender, och det är bara att börja se fram emot fotograferingen! Vi hörs lite mer i tiden innan fotograferingen för att stämma av detaljer (t. ex kring väderprognosen om det gäller en utomhusfotografering).

 

DAGS FÖR FOTOGRAFERING

Nu ska vi förverkliga visionen vi har planerat för!


Det ska bli jätteroligt att träffas och skapa era unika fotografier, antingen utomhus eller i studion - eller både och. Vi kommer ha det roligt under tiden och jag kommer heja på och hjälpa er under processen!välj bilder & produkter


Efter två veckor så får ni se era bilder i ett online-galleri och välja vilka bilder och bildprodukter ni vill köpa. Ni gör ert val inom 10 dagar, och meddelar mig när ni är klara.

betalning och leverans


När ni har meddelat mig om vilka bilder ni vill köpa, så skickar jag ut fakturan för valda bilder och produkter. Jag redigerar klart era digitala bilder och ni får dem inom 4 veckor.


Nu har ni mottagit något ni kommer hålla kärt för resten av livet, som fortsätter ge er glädje varje gång ni tittar på dem. 🤍 Tack för att jag fick fota er!

 

första steget - kontakta migVad roligt att du kontaktar mig för att skapa minnen som består! Du kanske vet exakt vad du önskar dig för bilder, eller så är du helt öppen för förslag. Oavsett vad du har för utgångsläge när du läser detta, så ska vi tillsammans berätta din historia genom bilder. Skriv ett meddelande till mig här och uppge så lite eller så mycket information som du önskar, så hör jag av mig och vi skräddarsyr ett upplägg som passar för er!


Om du kontaktat mig via formuläret, så skickar jag ett kort sms när jag svarat på din förfrågan för att informera om detta, ifall mejlet inte skulle hitta fram till dig.VAR FINNS JAG?

I Västerbotten! Jag fotar både utomhus och i studio. Min studio finns i Västanträsk, ungefär mitt emellan Umeå och Skellefteå. När jag fotar utomhus så reser jag kostnadsfritt till Umeå, Skellefteå och alla små ställen i detta område. Vill du att jag åker lite längre? Hör av dig så löser vi det med! :)


Ser fram emot att höra från dig! 🤍