Vad är det som aldrig slutar ge glädje?

Bilder på människorna som betyder mest av allt.

NÄR VAR SENAST NI INVESTERADE I EN FOTOGRAFERING?


Fotografier är mer än bara bilder. Det är minnen, känslor, kanske en påminnelse om vad som är viktigt i livet. Fotografier på er, dig, dina barn - ja, det är något av det mest värdefulla både du och din familj kommer äga.


Har ni någonsin tagit riktigt härliga familjebilder på er tillsammans? Saknar ni bilder på barnen? Har ni förlovat er? Har du tagit studenten? Saknar du snygga bilder på din hund? Eller vill du helt enkelt ha snygga bilder på dig själv? Jag fotar er så gärna!
"Vi är så nöjda med vår utomhusfotografering med Kristin, vi fotade våra två små barn men även några bilder med oss föräldrar. Hon fick oss att slappna av framför kameran, och trots att familjens yngsta hade svårt att hålla humöret uppe fick vi fantastiskt fina bilder. Kommer med stor sannolikhet att anlita henne igen vid framtida fotograferingar så rekommenderar henne varmt!"

- Emma Åström

fotograferingsavgiftVAD INGÅR?

Rådgivning & konsultation

Noga utvald fotomiljö

1 timmes fotografering

Redigerat urvalsgalleri


1 495 kr


🤍


KLÄNNINGAR/CAPES - 250 KR
BLOMKRANSAR - 250 KR
RÖKBOMB - 300 KR

Bilder ingår inte i fotograferingsavgiften, utan köps separat i form av bildpaket. Se Priser & produkter.

STUDIO ELLER UTOMHUS?

Det är upp till er! Min studio finns i Västanträsk. För utomhusfotograferingar kan vi ses där ni önskar, och vill ni ha tips på fina fotoställen så hjälper jag er gärna med detta!